Menu Sluiten

Over Ronhelpt.nl

Wie zit er achter Ronhelpt.nl?

Mijn naam is Ron Baars. Aangenaam!
Mijn loopbaan begon in 1986. Ik woonde toen nog in Utrecht en kwam toen in een drukkerij te werken in Maarssen, nadat ik mijn Grafische opleiding had afgerond. Toen al hield ik van afwisseling en ik vond het heerlijk om alle aspecten van het vak te mogen leren in een kleine drukkerij.

In 1989 verhuisde ik naar Noord-Brabant, naar Helmond. Van een drukkerij in Valkenswaard, naar een lithograaf in Eindhoven. Van een micro-monteur naar een accountmanager. Van een accountmanager naar een zelfstandig ondernemer van een drukkerij, uitgeverij en 2 copyshops. Daarna weer van bedrijfsleider naar projectmanager en uiteindelijk traffic manager. Een hele bewogen loopbaan maar iedereen die de Grafische industrie kent weet hoe snel de veranderingen zijn geweest in deze branche. In 2017 besloot ik weer om zelfstandig ondernemer te worden na een mislukte fusie van mijn laatste werkgever.

Cijfers

Sinds 2002 kreeg ik iets met cijfers. Ik had toen mijn eerste onderneming en moest uiteindelijk het boekjaar afsluiten in samenwerking met mijn accountant. Ik vergeet dit nooit meer. Met een pak papier van zo’n 600 A4’s ging ik naar huis. Het hele weekend bezig geweest om foutieve boekingen (die ik zelf gedaan had) op te lossen. En daarna nog tegenboeken in Exact. Al met al een heel leerzaam proces. Het jaar daarna was de boekhouding een stuk beter op orde en had ik en de accountant veel minder werk nodig om het jaarrapport op te stellen. Inmiddels zijn we 16 jaar verder en heb ik bedrijven geholpen een nieuw boekhoudpakket op te zetten, administraties bij te houden, prognoses en begrotingen gemaakt en sluit ik boekjaren af in samenwerking met accountantskantoren.

Programma’s

Boekhoudpakketten zoals onder andere Exact, Accountview, Gripp zijn voor mij geen onbekend terrein. Ik heb ook ervaring met minder bekende boekhoudpakketten maar de basis is bij alle pakketten hetzelfde. Ik werk uiteraard ook met de programma’s van Microsoft Office. Werk je met een ander programma? Leuk, ik kijk nu al uit naar de mogelijkheden!

Ik werk op ZZP-basis met minimale blokken van 4 uur. Dit kan per week, maand, kwartaal en zelfs per jaar. Een uurprijs vanaf € 35 (exclusief BTW) afhankelijk van de werkzaamheden, moeilijkheid en frequentie.

Een keer kennismaken? Bel me op 06 – 11 30 47 41 of stuur een mail naar info@ronhelpt.nl Je kunt ook hier je gegevens achterlaten zodat ik contact opneem met jou.

Open chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?